Uit eten met de familie

Lekker eten, lekker drinken, dat is altijd gezelligheid gegarandeerd. Ga je met je gezinnetje uit eten dan kan je vrij gemakkelijk een restaurant of café uitzoeken waar je gemakkelijk een tafel kunt reserveren. Maar ga je met de hele familie? Dan is het wel een ander verhaal. Wij geven je 3 eetgelegenheden waar je altijd met de hele familie terecht kunt.

Uit eten met de familie

All you can eat?

Je kunt natuurlijk met de hele familie naar een All you can eat restaurant gaan, maar echt gezellig is dat niet. Vaak is het rumoerig en de kwaliteit van het eten is ook wat minder. Een voordeel is natuurlijk wel dat er voor ieder wat wils is. Bovendien kan je af en toe ook van plek wisselen en af en toe naast iemand anders zitten om even bij te kletsen. Ook als je een beperkt budget hebt weet je op voorhand al waar je aan toe bent.

Buffet of arrangement

Ben je met meer dan 10 personen? Dan is het wel een beetje lastig om een reservering te maken in een restaurant. Heb je een familie uitje gepland en wil je ook een hapje kunnen eten met zijn allen? Dan doe je er goed aan om je uitje te combineren met een buffet of barbecue.

Buffet

Bepaalde restaurants of hotelketens bieden bijvoorbeeld een beperkt a la carte menu aan waar je voor grote groepen gebruik van kunt maken. Ook zijn er restaurants met meerdere ruimtes die je kunt reserveren voor jouw familie. Zo kan je gezellig met zijn allen samen eten.

Catering

Heb je een ruimte of een vakantiehuisje waar je verblijft met je familie? Dan kan je ook een catering denken. Ook als iemand in je familie een mooie, grote tuin heeft, kan je gemakkelijk een traiteur of cateraar langs laten komen. Zo hoef je eigenlijk vrijwel de deur niet uit om met je familie lekker te eten.

Barbecue

Een barbecue is natuurlijk ook hartstikke leuk om te doen. Er zijn speciale barbecue cateraars die met barbecue en al op locatie komen om een perfecte barbecue te verzorgen. Maar je kunt natuurlijk ook een barbecue pakket bestellen, zodat jij en je familie lekker zelf aan de slag kunnen.

barbecue buffet

A la carte

Met een grote groep eten bij een a la carte restaurant is natuurlijk wel mogelijk, maar houd er dan rekening mee dat niet alle restaurants op grote groepen zijn berekend. Bel altijd van tevoren of het mogelijk is om met zoveel personen bij hetzelfde restaurant te eten. Zo voorkom je teleurstelling en kan het restaurant zich ook voorbereiden op jouw familie.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *