Wat geef je iemand op een verjaardag? 5 tips

Het blijft een lastige vraag, wat geef je iemand nu op verjaardag? Het antwoord is ook lastig, omdat dit nogal persoonlijk is. Bovendien koop je iets heel anders voor een kind, tiener of volwassene. Niet iedereen vindt hetzelfde leuk natuurlijk. Maar om je een klein beetje inspiratie te geven, hebben we in dit artikel een aantal suggesties gedaan voor een leuk verjaardagscadeau. Ontdek onze 5 tips.

cadeau tips

Bloemen als cadeau

Het blijft natuurlijk altijd leuk om een bosje bloemen te ontvangen. Het wordt helemaal leuk als dit nog een beetje persoonlijk maakt. Je kunt bijvoorbeeld speciale gefeliciteerd bloemen kopen met een gepersonaliseerd kaartje erbij. Vooral vrouwen maak je altijd blij met een bos bloemen, maar een mooi boeket kan iedereen natuurlijk wel waarderen.

Een cadeaubon

Als je iets meer van een persoon weet, dan kun je ook een cadeaubon geven. Als iemand bijvoorbeeld gek is op boeken lezen, maar je weet niet welke boeken hij of zij leuk vindt, dan is een boekenbon een te gekke oplossing. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon geven van iemand zijn favoriete winkel of restaurant.

Ga samen iets doen

Je bent uitgenodigd voor iemand zijn verjaardag, dus jullie zullen vast een band hebben. Geef de jarige een cadeau in de vorm van een uitje voor jullie tweeën. Ga bijvoorbeeld samen een concert bezoeken, naar de wellness, ergens uit eten of een andere leuk idee. Zo heb je zelf ook nog iets aan je eigen cadeau en heb je bovendien een leuke reden om elkaar snel nog eens te zien.

Geef iets waar de jarige wat aan heeft

Hoor je de jarige wel eens ergens over klagen? En kun je dit oplossen met een cadeau? Hoe gaaf is dat! Denk er eens over na en wellicht kom je op het ultieme cadeau. Weet je bijvoorbeeld dat de jarige baalt van zijn botte messen? Geef hem of haar dan een messenset. Het zijn niet altijd de leukste cadeau’s, maar de jarige zal er ongetwijfeld het nut van inzien.

Geef een grappig cadeau

Heb je al heel veel verjaardagen meegemaakt van de persoon waar je een cadeau voor zoekt en weet je niet meer wat je voor hem of haar moet kopen? Dan is het wellicht tijd voor een onzinnig cadeau, maar waar je samen wel heel hard om kunt lachen. Je kunt vast iets leuks verzinnen!

Komt je collega veel te laat? Geef hem dan een leuke wekker cadeau of geef je vriendin een enorm wijnglas, zodat ze er elke dag maar eentje hoeft te drinken.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *